Inspirerende vergaderlocaties op ons erf! 

 

Wij bieden u verrassend mooie vergader-/trainingslocaties:

"de Weidekamer" en "de Beemd".

Hoeve Rosa - inspirerend ontmoeten

Op ons erf kunt u terecht in onze Weidekamer (5 - 40 personen) en de Beemd (2 - 14 personen). Een oude koeienstal is verbouwd tot een inspirerende plek om anders te vergaderen, te trainen, een klantenbijeenkomst, workshop of brainstormsessie te organiseren in combinatie met samen koken of samen eten. Lees verder: vergaderlocaties

Momenteel verandert er veel op ons erf! Wij zitten in de transitie van 'Vergaderen bij de boer' naar 'Vergaderen in het groen". In de zomer van 2020 zijn al onze stallen gesloopt, daarna zijn we weer gestart met opbouwen. De bouw van een nieuwe vergaderlocatie met drie nieuwe ruimtes verloopt voorspoedig. En een mooi nieuw buitenterrein is al grotendeels zichtbaar. Na de zomer van 2021 hopen we de deuren van onze nieuwe locatie te openen. Tot die tijd ontvangen we u graag in onze oude vertrouwde Weidekamer en Beemd. Blijf ons volgen. 

Fons & Yvonne Kersten

 

Welkom bij Hoeve Rosa!

Wij zijn Fons en Yvonne Kersten. Samen met onze drie kinderen, Julie, Noud en Sam, wonen en werken we op ons mooie erf in het Noord Limburgse Sevenum.