Inspirerend ontmoeten op ons erf

Vanaf ons boerenerf stap je twee verrassend mooie ruimtes binnen. Deze unieke plek en de omgeving van "de Weidekamer" en "de Beemd" maakt dat je even uit je comfortzone, je dagelijkse hectiek komt, en dat werkt inspirerend! Met je voeten tussen de grassprieten en de frisse boerenlucht, dat lucht op!

Wij bieden de zakelijke markt de keuze uit twee locaties voor diverse groepgroottes ("de Weidekamer" tot 50 personen, "de Beemd" tot 14 personen). U kunt denken aan een vergadering, klantenbijeenkomst, ontbijtsessie, workshop, coaching, brainstormsessie, teambuilding.  Eventueel kunt u dit combineren met samen koken.

Neem een kijkje via de Weidekamer en de Beemd.

 

Het ontstaan van "de Weidekamer" en "de Beemd"

In de aanloop naar de Floriade ontstond het idee om onze oude 'grupstal' te verbouwen tot ontvangstruimte voor groepen. In september 2011 begonnen we dan ook redelijk onschuldig aan het uitruimen van de oude stal.

De boxen en de roosters gingen eruit en de put werd dichtgegooid. We verwijderden een deel van het plafond en de hooizolder werd zichtbaar, die konden we er bij betrekken, een tweede ruimte werd gecreëerd! 

Van het een kwam het ander en het werd een groot project. We werden door verschillende mensen in onze omgeving geïnspireerd om er een serieuze locatie van te maken.

Met een prachtig groot raam dat uitkijkt op onze weilanden was "de Weidekamer" helemaal af en begonnen we in april 2012 met de eerste reserveringen.

Na twee jaar begon het te kriebelen en kregen we het idee om ons oude leslokaal om te bouwen tot tweede inspirerende vergaderlocatie, "de Beemd". Vanaf oktober 2015 bieden we hier een mooie ruimte voor kleinere groepen (tot 14 personen).

 

"de Weidekamer" nog als oude stal