Vergaderbreaks

Zoekt u een aanvulling op uw teambuildings- of trainingsdag bij Hoeve Rosa?

Behoefte aan een originele vergaderbreak?

Hier wat inspiratie:

Creatief op ons erf

Creatief bezig zijn is een geweldige manier om je hoofd leeg te maken en zo ruimte te creëren voor nieuwe inzichten.

Samen een schilderij maken is een een bijzondere manier van samenwerken. Ook kun je op een creatieve manier op zoek gaan naar je eigen inspiratie of die van je collega’s. Er zijn diverse mogelijkheden voor creatieve workshops, in overleg wordt een programma op maat samengesteld. Beleef een bijzondere, creatieve bijeenkomst met enthousiaste begeleiding en een kunstzinnig eindresultaat!

Informeer gerust, ik adviseer u graag!

mariellevanderbeele@hotmail.com.

Telefoonnummer: 06 - 50 44 44 34 mariellevanderbeele.blogspot.com".

Standup cartoonist

U kunt uw bijeenkomst of brainstormsessie een extra dimensie geven door beelden en humor te gebruiken. Cartoonist Vick levert zich over aan de inspiratie van het moment en voorziet uw sessie ter plaatse van getekende cartoons. Met zijn stift op de flipover speelt hij direct in op het onderwerp of de situatie zelf.

Deze toegepaste creativiteit kan een voedingsbodem en inspiratiebron zijn voor de deelnemers om tot nieuwe inzichten te komen en het te behandelen thema naar een volgend niveau tillen. En boven alles: Lachen is gezond!

Voor meer info: Vick, tel. 06 484 762 04, tekenaarvick@gmail.com of http://tekenaarvick.nl/  

BuitenZinnen-Break

Wilt u efficiënter vergaderen? Vooraf, tussendoor of juist als afsluiting in de frisse buitenlucht afschakelen? Een BuitenZinnen-vergaderbreak kan enorm helpen om van een vergaderdag, heisessie of themabijeenkomst een succes te maken.

Een break verfrist, brengt de mensen dichter bij elkaar en de concentratie neemt toe.

In nauw overleg stellen we een programma samen dat naadloos aansluit bij het doel van de dag en bij de samenstelling van de groep. Samen bepalen we ook of de break heel actief van aard is of juist heel ontspannen. Zo creëren we samen een inspirerend moment.

De break vindt altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, een zuchtje wind of een brandend zonnetje.
Nieuwsgierig geworden? Ik hoop het!
Voor meer info kijk op www.buitenzinnen.eu, stuur een e-mail naar info@buitenzinnen.eu of bel me op 06-53332899, Jack van Kessel