Kom met ons in contact! 06 38 56 99 74

Referenties

Wat vinden onze gasten van Hoeve Rosa

Aangenaam verblijf; netjes en verzorgd. Goede en juiste aandacht. Enigste (opbouwende) opmerking: jammer dat ze geen hotelkamers hebben..

Peter Meertens, OM

Bedankt voor de perfecte verzorging van onze teamdag. Vanaf het eerste contact had ik een goed gevoel bij Hoeve Rosa, mede dankzij de persoonlijke benadering. Zeer mooie ruimte (wij hadden de Weidekamer) en prachtige omgeving. Helaas was het die dag erg koud, maar de warme snack na onze buitenactiviteit maakte veel goed. Ook de rest van de dag hadden wij over eten en drinken niet te klagen, aan alles was gedacht. Aanrader!

Sonja Lenz, TenneT

Erg mooie locatie met zeer vriendelijke en meedenkende gastvrouw. Eten en drinken was ook erg lekker. Eens wat anders dan een meeting in een hotel. Dikke duim omhoog!

Carmen Herkenrath, ShopApotheke

Een zeer mooie en inspirerende locatie om een training te geven. Het geeft mensen de gelegenheid om gedurende een trainingsdag er even helemaal uit te zijn en echt op andere inhoud te kunnen richten. Een paar woorden nog; gastvrij, ruimtelijk, ontspannen, professioneel en prima te bereiken vanuit de snelweg

Huub Lomans, Praktijk voor Psychologie Venlo

Wij hebben 2 dagen doorgebracht op Hoeve Rosa naar volle tevredenheid. Een prachtige locatie, een prachtige tuin en perfecte en professionele service. De klant voelt zich koning. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda van Tuil, Rockwool/Rockpanel

Alleen maar top!
Prachtige locatie, alles heel goed verzorgd, zowel de verzorging als de techniek, waardoor ik als trainer mijn werk goed kan doen en me ontzorgd voel. Deelnemers voelen zich op en top gast en genieten daardoor extra van de training.

Susan van Asten, SOS Kinderen en emoties

Namens onze directeur én de mensen van de gemeenten die dinsdag bij het overleg waren op jullie locatie (De Hilde) wilde ik de complimenten overbrengen.

Volgens hen is het een top locatie, fijne ruimte en hebben jullie alles perfect geregeld! Dank daarvoor!

Corina Zanders, NLW Groep

Graag wil ik jullie laten weten dat wij een hele mooie dag hebben gehad met ons team. De ruimte die moderne voorzieningen heeft, heerlijke koffie en een prachtige inrichting. De uitstraling van de vergaderruimte wordt doorgetrokken in de buitenruimte, die net is aangelegd en uitnodigt om rond te lopen of met elkaar aan het water te gaan zitten. Deze locatie is als vergaderlocatie echt een aanrader!

Annemartien Berkelaar, Spring Kinderopvang

Mede dankzij deze prachtige locatie en de gastvrijheid hebben we een goede en vooral leuke team- en strategiedag gehad. Met heerlijk eten (vooral de zuivelproducten!) en geweldige service. We komen zeker terug!

Elise van der Wulp, Global Director Marketing CRV

Hoeve Rosa is een inspirerende trainings- en vergaderlocatie. Voorzien van eigentijdse media apparatuur en met een prima catering. Zowel binnen diverse mogelijkheden als ook buiten. Eigenaresse Yvonne is gastvrouw pur sang; denkt mee en faciliteert ongemerkt. Dank voor de gastvrijheid die wij als trainers mochten ervaren.

Christel Naus, Be Apples

Een mooie originele locatie waar wij onze training hebben gecombineerd met een leuke creatieve workshop. Gastvrijheid en aandacht voor de bezoekers staan voorop. We werden vriendelijk ontvangen en werden voorzien van een heerlijke lunch en afsluitend diner. Kortom: een aanrader!

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

Top locatie! Alles klopt.

Hoera kindercentra

De reservering verliep vlot. De ruimte, het eten en drinken en de faciliteiten zijn erg goed bevallen. Hoeve Rosa is een zeer geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst.

Diverzio

Wij gebruikten 2 dagen de Weidekamer. Een mooie lichte ruimte, fijne sfeer, door de vide kun je zowel plenair werken en ook makkelijk opsplitsen in meerdere groepjes. Lunch is heerlijk! Professionele keuken in de ruimte voor workshops. Yvonne en Gina zijn bijzonder gastvrij en flexibel.

Karen Blanker, FrieslandCampina

Mooie, rustige en fijne locatie voor een workshop. Het ontvangst van Yvonne en de verdere verzorging van de dag was uitstekend te noemen. Zeker een aanrader!

J van Hout, Jabil

Op zoek naar een nieuwe inspirerende vergaderlocatie kwamen we bij Hoeve Rosa terecht. Vanaf t eerste contact voor info en offerte klopte alles. Het verblijf was fantastisch inspirerend en heeft onze verwachtingen helemaal waar gemaakt. Gastvrij , Goed verzorgd tot in de kleinste details. Een absolute aanrader en we komen graag nog eens terug.

MGE Camps, Nelipak Healtcare Packaging

Wat een gastvrije ontvangst en wat een super locatie! Zowel de ligging, heerlijk in de natuur, als de Weidekamer waar wij onze teamdag gepland hadden was top. Ook van de overheerlijke lunch genoten. Wij zullen zeker een volgende keer weer voor deze locatie kiezen.

UWV WERKbedrijf WSP

Last minute nog een ruimte gereserveerd voor een training. Snel en professioneel alles kunnen regelen met betrekking tot de training en zelfs een leuk avondprogramma (tapas buffet). Alles was uitstekend verzorgd. Bijzondere en inspirerende mooie locatie.

Mieke van de Kolk, ARROW Venlo

Een bijzondere inspirerende locatie waar alles klopt. Yvonne is een gastvrouw die zorgt voor een warm welkom en graag bereid is mee te denken. Hoeve Rosa kort samengevat: gastvrij, mooie ruimtes, lekker eten, de mogelijkheid om buiten te werken. Kortom, we gaan zeker vaker gebruik maken van deze prachtige plek.

Helmi Janssen, Summa Adviesgroep
Concept en ontwerp: Kempen Creëert - Realisatie: LR Internet