Kom met ons in contact! 06 38 56 99 74

Referenties

Wat vinden onze gasten van Hoeve Rosa

Een mooie originele locatie waar wij onze training hebben gecombineerd met een leuke creatieve workshop. Gastvrijheid en aandacht voor de bezoekers staan voorop. We werden vriendelijk ontvangen en werden voorzien van een heerlijke lunch en afsluitend diner. Kortom: een aanrader!

CITAVERDE Bedrijfsopleidingen

Top locatie! Alles klopt.

Hoera kindercentra.

De reservering verliep vlot. De ruimte, het eten en drinken en de faciliteiten zijn erg goed bevallen. Hoeve Rosa is een zeer geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst.

Diverzio

Wij gebruikten 2 dagen de Weidekamer. Een mooie lichte ruimte, fijne sfeer, door de vide kun je zowel plenair werken en ook makkelijk opsplitsen in meerdere groepjes. Lunch is heerlijk! Professionele keuken in de ruimte voor workshops. Yvonne en Gina zijn bijzonder gastvrij en flexibel.

Karen Blanker, FrieslandCampina

Mooie, rustige en fijne locatie voor een workshop. Het ontvangst van Yvonne en de verdere verzorging van de dag was uitstekend te noemen. Zeker een aanrader!

J van Hout, Jabil

Op zoek naar een nieuwe inspirerende vergaderlocatie kwamen we bij Hoeve Rosa terecht. Vanaf t eerste contact voor info en offerte klopte alles. Het verblijf was fantastisch inspirerend en heeft onze verwachtingen helemaal waar gemaakt. Gastvrij , Goed verzorgd tot in de kleinste details. Een absolute aanrader en we komen graag nog eens terug.

MGE Camps, Nelipak Healtcare Packaging

Wat een gastvrije ontvangst en wat een super locatie! Zowel de ligging, heerlijk in de natuur, als de Weidekamer waar wij onze teamdag gepland hadden was top. Ook van de overheerlijke lunch genoten. Wij zullen zeker een volgende keer weer voor deze locatie kiezen.

UWV WERKbedrijf WSP

Last minute nog een ruimte gereserveerd voor een training. Snel en professioneel alles kunnen regelen met betrekking tot de training en zelfs een leuk avondprogramma (tapas buffet). Alles was uitstekend verzorgd. Bijzondere en inspirerende mooie locatie.

Mieke van de Kolk, ARROW Venlo

Een bijzondere inspirerende locatie waar alles klopt. Yvonne is een gastvrouw die zorgt voor een warm welkom en graag bereid is mee te denken. Hoeve Rosa kort samengevat: gastvrij, mooie ruimtes, lekker eten, de mogelijkheid om buiten te werken. Kortom, we gaan zeker vaker gebruik maken van deze prachtige plek.

Helmi Janssen, Summa Adviesgroep