Kom met ons in contact! 06 38 56 99 74

Over ons

wie zijn wij

Een plek creëren waar u tot rust komt, een plek creëren waar u het beste uit uw bijeenkomst haalt, een plek creëren waar u verder komt. Een plek waar u zich thuis voelt. Die plek, die realiseren wij met onze vijf unieke vergaderruimtes, speciaal ingericht op uw wensen en behoeften.

Wij zijn Fons en Yvonne Kersten. Samen met onze drie kinderen wonen en werken wij op ons mooie erf. Persoonlijke aandacht vinden wij ontzettend belangrijk. Dat, in combinatie met onze prachtige locatie zorgt voor een buitengewoon inspirerende omgeving waarin u het beste uit uw bijeenkomst haalt.

We hopen u en uw gasten snel te mogen ontmoeten!

Toen en nu

Hoeve Rosa is als boerderij al meer dan 110 jaar oud. In 1980 werd de boerderij door Fons zijn ouders omgebouwd tot melkveehouderij. Oude boerderijgebouwen maakte plaats voor een nieuwe stal en de akkerbouw maakte plaats voor 114 melkkoeien.

Fons nam het bedrijf in 2000 van zijn ouders over. Hij investeerde vooral in melkquotum en in een nieuwe melkveestal met melkrobots. Toch begon het in 2012 te kriebelen… De omgeving hier is zo mooi en rustgevend, het haalt het beste in iedereen naar boven. En dat willen we graag delen. Vandaar dat we aan de slag gingen met onze eerste vergaderruimte: De Weidekamer. Een aantal jaren later namen we ook de Beemd in gebruik.

In 2021 hebben we onze melkveehouderij getransformeerd tot een volledige vergaderlocatie. Onze melkkoeien zijn in 2020 verhuisd naar Velden en de stallen maakten plaats voor een nieuw bijgebouw met drie grote, luxe ruimtes. We hebben ons erf opnieuw ingericht met veel groen, paadjes en nieuw water. Zo creëren we een plek waar iedereen in het groen en zonder afleiding kan samenkomen, in een buitengewoon inspirerende omgeving.

Hoeve Rosa
Concept en ontwerp: Kempen Creëert - Realisatie: LR Internet