Kom met ons in contact! 06 38 56 99 74

Inspirerende Vergaderlocatie en Trainingslocatie in Noord-Limburg

Ontdek Hoeve Rosa, een buitengewone vergaderruimte nabij de Peel in gemeente Horst aan de Maas waar creativiteit en natuur samenkomen.

Voordelen van de vergaderlocatie

Bij Hoeve Rosa bieden we een inspirerende omgeving die creativiteit en productiviteit bevordert voor al uw business of team building meetings.

Onze vergaderruimtes zijn ontworpen om uw vergaderingen en bijeenkomsten onvergetelijk te maken, met zowel binnen- als buitenruimtes die rust, privacy en persoonlijke aandacht, met een gemoedelijke sfeer door onze gastvrouwen ter plekke garanderen.

Wegens de ruime opzet kunt u vergaderen zonder gestoord te worden door andere groepen, mede ook dankzij de eigen koffieautomaat en koelkast in elke ruimte.

Hoeve Rosa

Ruime capaciteit in Limburg

Hoeve Rosa beschikt over vijf verschillende vergaderruimtes, elk geschikt voor verschillende groepsgroottes en doelen.

Wij verzorgen alles voor uw vergadering en bijeenkomst, of u nu met 5 of 75 mensen komt, het is allemaal mogelijk.

Of u nu een kleine brainstormsessie, een grootschalige teambuildingactiviteit of andere educatieve aangelegenheden plant, wij hebben de perfecte ruimte voor u.

Bovendien beschikken we over een uitgebreide gratis parkeerplaats in het groen direct naast onze vergaderfaciliteiten. EV-snellaadpalen zijn tevens aanwezig.

Bekijk de vergaderruimtes

Ruime capaciteit

Ontzorgde lunch en diner

Geniet van een volledig ontzorgde dag bij Hoeve Rosa.

Wij bieden arrangementen inclusief onbeperkt verse Nespresso koffie, thee, frisdrank, bronwater en zoete lekkernijen. U wilt uw bijeenkomst met een geheel verzorgde lunch of een heerlijk diner met bijvoorbeeld verse streekproducten combineren; dat regelen we tot in de puntjes voor u.

Heeft u speciale wensen? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt cateringpakket.

Zie onze arrangementen

Ontzorgde lunch en diner

Teambuilding activiteiten

Bij Hoeve Rosa kunt u kiezen uit een breed scala aan teambuildingactiviteiten om uw bijeenkomst extra bijzonder te maken.

Van schapen drijven en vlotten bouwen tot blind boogschieten en een touwparcours, wij hebben alles in huis om uw team te versterken.

We werken samen met BuitenZinnen en BuitenBusiness om unieke en spannende activiteiten aan te bieden en de teamgeest te versterken.

Bovendien is een professionele golfbaan in de buurt, waar u ook op een sportieve wijze in de buitenlucht met uw (zaken)relaties of collega’s samen kan zijn.

Alle activiteiten

Teambuildinsactiviteiten
Overzicht Hoeve Rosa

Audiovisuele voorzieningen

Onze ruimtes zijn uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur en faciliteiten.

Optioneel zijn microfoons en extra versterking beschikbaar.

Voor hybride vergaderingen kunt u zelfs onze videobar reserveren, die een uitstekende kijkhoek biedt en automatisch inzoomt op de spreker. Dit zorgt voor een naadloze en interactieve online vergaderervaring.

Audiovisuele voorzieningen

Groen en rustig landelijk gelegen in Limburg

Hoeve Rosa ligt in een prachtig groene omgeving in provincie Limburg tegen de Peel aan, ideaal voor een rustgevende en inspirerende bijeenkomst.

Onze grote landschapstuin, inclusief een eiland met een vuurplaats, biedt de perfecte setting voor lunchwandelingen, reflectiemomenten en teambuildingactiviteiten.

Wandel langs onze vijver of door de weilanden en laat de natuurlijke omgeving uw zintuigen, creativiteit en overzicht stimuleren.

Groen rustig en landelijk gelegen

Offerte aanvragen

Bent u klaar om uw volgende vergadering of training bij Hoeve Rosa te plannen in Noord-Limburg? Klik op de knop hieronder om een offerte aan te vragen. 

Wij heten u van harte welkom en wij kijken er zeer naar uit om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken!

Reserveren of offerte aanvragen Contact opnemen

Concept en ontwerp: Kempen Creëert - Realisatie: LR Internet